Engineering

Fra idè til ferdige løsninger

Hele veien fra idé til ferdig produkt!

Acrytec er en nisje bedrift som har stor tro på at kompetanse og hjerte for faget er noe våre kunder vet å sette pris på.
Vi ønsker å være en partner som du kan stole på, ikke bare gjennom hele prosjektet men også i tiden etterpå.

Acrytec kan tilby våre kunder total løsninger - alt ifra engineering, prosjektering, produksjon, installasjon og service og vedlikehold.

Vi kan stolt si at våre ingeniører er i stand til å følge prosjektet fra idé til ferdig løsning..
Med en kombinasjon av dyktige ingeniører og komplekse programvarer kan vi modulere alt ifra de minste plast produkter til totale komplekse anlegg.

Enten om vi er ansvarlige for hele prosjektet eller ikke, kan våre ansatte fungere som rådgivere og eksperter for å sikre den optimale løsningen for deg som kunde.
En av våre viktigste aktiviteter innen prosjektering er konstant analyse av kundens krav og ønsker. Vi er svært fokuserte på å forstå kundens behov fullt ut.

Dette har vist seg å være av høy verdi!
 
shutterstock_247925119%20(1)
Vi er eksperter på å utvikle kostbesparende løsninger for våre kunder, og er alltid klar for nye, utfordrende oppdrag.
Evnen til å tenke ut av boksen er noe av det som gjør norske bedrifter høyt respekterte, og er utvilsomt det vi vil leve av i årene fremover.

Vi liker å bli utfordret, både på små og store utfordringer.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne for en uforpliktende prat.
Kjetil%20bilde%2002
Kjetil Voll
Daglig Leder
Telefon: +47 486 03 824
E-post: kjetil@acrytec.no
Ikon-02

Olje & Gass

Acrytec produserer og leverer plastikk-produkter av høyeste kvalitet til offshore-næringen, og har bred erfaring innen produksjon for flere sektorer. Vi tilpasser produkter etter dine behov og ønsker. 
Ikon-01

Oppdrett

Acrytec har produsert flere tanker til forskjellige aktører innen oppdretts-næringen på landsbasis, og har god forståelse for hva som er viktig og hva som gir best resultat.