Våre tjenester

Alt innen plast-produksjon

Tjenester

Plast er et fantastisk material med stadig nye bruksområder. Det er lett å forme, lett å tilpasse, veier lite, og trenger ikke vedlikehold fordi det ikke blir påvirket av kondens og korrosjon. Det er grunnen til at stadig flere produkter går fra å være produsert i stål eller aluminium til å bruke plast.

Det er bare fantasien som setter grenser for hva man kan gjøre med plast, og Acrytec besitter mye kreativitet og kompetanse. 

Acrytec kan bistå med alle tjenester tilknyttet plast, fra prosjektering via produksjon til installering.

Enten du vil ha en helt ny fritidsbåt eller vil spesialtilpasse en dieseltank til fiskebåten, ha en skreddersydd oppdrettstank, trenger et plastrør, eller hva som helst – Acrytec er klar til å ta ditt plast-oppdrag!
AcrytecImage18

Engineering

Vi hører på kundens ønsker, avtaler kanskje et møte for en skikkelig befaring, for så å nøye planlegge prosessen videre for å sørge for at alt går i henhold til plan.
Engineering
Extrusion-Welder-application

Produksjon

Acrytec skisser produktet, kvalitetssjekker at kundens behov og ønsker er ivaretatt, for så å gå i gang med produksjon. Vi har tilgang til alt essensielt maskineri for de aller fleste produksjoner. 
Produksjon
AcrytecImage19

Installasjon

Acrytec hjelper til med montering og installering om ønskelig, og sørger for at profesjonelt mannskap kvalitetssjekker og gjennomgår alt av utstyr og produkter.
Installasjon
Ikon-02

Olje & Gass

Acrytec produserer og leverer plastikk-produkter av høyeste kvalitet til offshore-næringen, og har bred erfaring innen produksjon for flere sektorer. Vi tilpasser produkter etter dine behov og ønsker. 
Ikon-01

Oppdrett

Acrytec har produsert flere tanker til forskjellige aktører innen oppdretts-næringen på landsbasis, og har god forståelse for hva som er viktig og hva som gir best resultat.