Acrytec

din plast-ekspert

Om Oss

Vår bakgrunn

​Acrytec tilbyr produktløsninger og kompetanse innen plast til offshore og onshore industri.
Acrytec AS ble etablert år 2017 med målsetning om å tilby komplekse total løsninger i plast materialer til det nordiske markedet.

Vi har kontor i Skjerpevegen 22, 4365 NÆRBØ.

Bakgrunnen for bedriftsetableringen i januar 2017 var at gründer og daglig leder Kjetil Voll hadde behov for å få noe spesialtilpasset i plast, og fikk beskjed om at «Nei, det er ingen som driver med slikt her – da må du til Haugesund eller Bergen». Slik kunne det jo ikke være, bestemte han seg da for.

Kjetil besitter mye kunnskap om PE, PP, PVC, PMMA og andre typer plast, og så at det var et marked for å starte en bedrift med plast som sitt arbeidsfelt.
 
ACRYTEC%20KONSEPT%20SKISSE%20jpeg-min

Acrytec har som mål...

...Å være en levende bedrift som hele tiden skal se etter nye muligheter og forsøke å utvikle oss i takt med tiden, og dermed være en av de fremste innen innovative løsninger ved bruk av plast materialer.

Alle våre ansatte har en felles målsetning om å kunne tilby våre kunder gode råd og den beste service.
 

Spesiell kompetanse/erfaring:

  • Extruder-sveising
  • Elektromoffe-sveising
  • Speilsveising
  • Maskinering/CNC
  • Design
  • Montering
  • Service & Vedlikehold

Våre kontorer

Adresse

Acrytec AS
Skjerpevegen 22
4365 Nærbø

Tlf:   + 47 486 03 842
E-post:  kjetil@acrytec.no
 
Ikon-02

Olje & Gass

Acrytec produserer og leverer plastikk-produkter av høyeste kvalitet til offshore-næringen, og har bred erfaring innen produksjon for flere sektorer. Vi tilpasser produkter etter dine behov og ønsker. 
Ikon-01

Oppdrett

Acrytec har produsert flere tanker til forskjellige aktører innen oppdretts-næringen på landsbasis, og har god forståelse for hva som er viktig og hva som gir best resultat.